Dersom du ikke får symboler når du skriver, kan det hjelpe å følge punktene under.

"BRUKERNAVN" skiftes ut med det navnet på brukeren som er logget inn på datamaskinen.

Forsøk først Alternativ 1, så Alternativ 2 dersom dette ikke virker.

Alternativ 1

1. Trykk Symboler på Menyen, så Språk

2. Velg Engelsk og trykk OK

3. Avslutt SymWriter

4. Start SymWriter på nytt

5. Skift språk til Norsk ved å trykke Symboler på Språk menyen og så velge Norsk.

Alternativ 2

1. Gå til mappen C:\brukere\"BRUKERNAVN"\AppData\Roaming\Widgit\symwriter\

På noen maskiner vil mappen brukere vises som Users. Du kan da forsøke denne mappen isteden:
    C:\Users\"BRUKERNAVN"\AppData\Roaming\Widgit\symwriter\

2. Skift navn på filen symwriter.xml til f.eks. symwriter_old.xml, eller slett filen.

3. Start Symwriter igjen.