Følg stegene under for å legge inn Nynorsk ordliste i Widgit Online

1. Trykk på Innstillinger oppe til høyre

2. Trykk på Ordlister

3. Trykk på knappen Last opp ordliste

4. Trykk Velg fil og velg filen Nynorsk_WLS.cfwl der du lastet denne ned

Etter å ha valgt filen trykker du på åpne.

5. Under Type, velger du symbolsett.

Trykk så på Last opp

6. Du vil så ordliste Nynorsk-Cip ligge i listen over ordlister.

Dersom du ønsker å gjøre denne som standard for deg selv eller for gruppen, trykker du på stjernen til høyre for ordlisten.

Merk: Det er kun administratorer som kan gjøre ordlisten standard for hele gruppen.

For å bruke ordlisten i et dokument eller en tavle, må du aktivere den i dokumentet eller tavlen. Dette behøver du ikke gjøre, dersom ordlisten er satt som standard for gruppa eller for deg selv.

I en tavle trykker du på Verktøy -> Symboloppsett

Velg Symbolsett Ordlister

Trykk på Nynorsk-CIP og trykk Aktiver ordliste.

Trykk så på OK

Du kan nå skrive på både bokmål og nynorsk i Widgit Online.

Merk at muligheter for bøyningsformer er litt begrenset på nynorsk

Her er et eksempel der begge målformene er brukt i en tavle: