Last ned ny versjon av driveren

Dersom du har problemer på Windows 10, så hjelper det som oftest å oppdatere driveren til Crick Koblingsboks..
Last ned ny versjon av driveren ved å trykke her. (http://www.cricksoft.com/Files/Support/USB-Keys2-Windows.msi)

Dersom dette ikke hjelper, prøv følgende:

Koble bryterboksen til en annen USB port på din datamaskin.
I noen tilfeller er du også nødt til å gjenstarte maskineen

Prøv en annen USB kabel

Det kan være en defekt USB kabel, prøv derfor en annen kabel.

Prøv bryterboksen på en annen datamaskin

Dersom bryterboksen fungerer på en annen datamaskin, er det noe galt med USB portene på din datamaskin. Det er også en god ide at den andre maskinen man tester på er et annet merke.

Bruk en USB hub med strømforsyning.

I noen tilfeller gir ikke USB porten på bærbare maskiner ut nok strøm. Prøv derfor en annen port, og om du har en ekstern USB Hub, eventuelt USB porter i monitoren, kan du teste disse.

Avinstaller og reinstaller USB Driverne i Windows

Vennligst kontakt din IT Administrator eller produsenten av maskinen for hjelp med dette.