Det kommer jevnlig oppdateringer til iPadOS. Du vil få et varsel om oppdateringer så fremt enheten er på et trådløst nettverk. Vi anbefaler at du holder din enhet oppdatert.

For å kontrollere om det finnes oppdateringer, følg punktene under.

1. Åpne innstillinger (Ikonet ser slik ut:)

2. Trykk Generelt

3. Trykk Oppdatering

4. Her kan du se om Automatiske oppdateringer er skrudd på (1) og om det eventuelt finnes oppdateringer (2)

Dersom det finnes oppdateringer, kan du trykke på Last ned og installer for å starte oppdateringen manuelt. Enheten vil oppdateres automatisk når den står i laderen og den ikke er i bruk en god stund.

Merk: Det er viktig at du tar backup av dine miljøer i Widgit Go før du eventuelt tar en oppdatering. Følg guiden for Eksport/Import i Widgit Go.

For mere info: https://support.apple.com/no-no/HT204204