Denne nedlastingen gjelder også dersom du har SymWriter 1 og skal oppdatere til SymWriter 2.

Du kan laste ned nyeste versjon av symwriter ved å gå trykke på knappen under:

Last ned

Siste versjon: 2.3.2

Med alle oppdateringer av SymWriter får du nye symboler og økt vokabular gratis.

Du må ha lisensnummeret tilgjengelig for å kunne laste ned siste versjon. Dette er en gratis oppdatering som inneholder både programforbedringer og nye symboler.

Dokumenter

Brukerveiledning

Installasjonsveiledning

Lisensaktivering

Nettverksversjon

For installasjon i nettverk, last ned fra denne siden:

https://www.widgit.com/no/support/symwriter/network.htm