Dette problemet kan oppstå når Widgit Go NO er oppdatert til versjon 5.0.5

Talesyntesene fra Acapela Bente/Olav/Kari har fått nytt filformat og må derfor oppdateres.

Gjør følgende:

Dette krever at iPaden er koblet til nett. Du må også ha tilgang på ditt apple-ID passord.

Sørg for at iPaden er oppdatert til nyeste iOS - dette gjøres under iPadens innstillinge(Innstillinger/Generelt/oppdatering) Se mer i Apples egen guide her: https://support.apple.com/no-no/HT204204

--

1: Åpne Widgit Go - Stå på startsiden/hylla og trykk på "rediger"

2: Trykk på "Kjøp stemmer"

3:  Inne på "Kjøp stemmer" får du opp det følgende:

Hvis det står "Gratis oppdatering" betyr det at dere eide stemmen tidligere og den kan lastes ned på nytt uten kostnad. Stemmene Elias og Emilie er nye(barnestemmer) og ligger derfor ikke som gratis oppdatering.

4: Last ned oppdateringen på de eller den stemmen du hadde - dette gjøres ved å trykke på stemmen og "kjøpe" den - så sant det står gratis oppdatering er det ingen kostnad forbudet med kjøpet.

Dette må gjøres for hver av stemmene.

Du må la hver stemme få tid til å laste seg ned før du kjøper den neste. Det vil gå en blå bar nede langs linja som sier at stemmen laster ned og når den er borte er nedlastningen gjennomført.

5: Nå er talesyntesene på plass igjen og Widgit Go kan brukes som normalt igjen.

Grunnen til at det må gjøres på denne måten er Acapela(produsenten av stemmene) har endret stemmene sine til et nytt filformat og de må derfor lastes inn på nytt.