Digitale tjenester

Når du bestiller den digitale tjenesten Widgit Online, vil din e-postadresse og ditt navn deles med Widgit, slik at vi kan opprette din konto.

Når du kjøper bøkene Tuba Luba, vil vi videresende din informasjon til Tell Forlag, slik at de kan gi deg adgang til den digitale ressursen som hører til Tuba Luba. Om du ikke ønsker at Tell Forlag skal få denne informasjonen, vennligst skriv dette i din bestilling, eller kontakt oss så vi sletter dine data.

Informasjon om oppdateringer og produkter

Når du kjøper f.eks. InPrint 3 eller SymWriter 2, vil du automatisk få informasjon om oppdateringer av produktet. Dersom du ikke ønsker dette, kan du velge å slette deg for informasjon om oppdateringer.

Om du samtykker til at vi kan sende deg nyhetsbrev ved kjøp på normedia.no, sender vi noen få ganger ut nyhetsbrev for å informere deg om produkter som kan være relevante for deg.

Informasjon via vår Facebook side

Når du benytter vår Facebook side, vil du være underlagt retningslinjene gitt av Facebook. Disse finner du her: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Nyhetsbrev og prøveversjon på Widgit Go

Om du skriver deg opp på vårt nyhetsbrev, eller registrer deg for en prøveversjon på Widgit Go, så sender vi oppbevarer din e-postadresse og navn hos Moosend. Du kan når som helst be om å bli slettet.