Her finner du informasjon og brukerstøtte til Kommuniser med Widgit Go

Om du trenger hjelp til enheten, så ring oss mens du har enheten tilgjengelig. Du finner appen Splashtop på din enhet som gjør at du kan dele skjermbildet med oss.
Husk at enheten må være tilkoblet et trådløst nettverk, når vi skal hjelpe deg.

Det finnes også en del artikler om bruk av Widgit Go på denne siden: https://normedia.no/support/widgit-go

Om du ønsker å prøve Widgit Go (App'en på Kommuniser enhetene), kan du gjøre dette på en iPad. Følg instruksjonene på denne siden: https://normedia.no/widgit-go-demo